Cum alegi rochia perfectă? Sfaturi utile

În orice moment, cel mai feminin obiect al dulapului este, desigur, rochia. Aceasta, spre deosebire de alte tipuri de vestimentație, subliniază cel mai bine liniile elegante ale corpului și ascunde defectele mici ale acestuia. Rolul rochiei este acela de a reaminti unui bărbat, că înaintea lui stă o femeie adevărată. Tu stii cum alegi rochia perfectă?

Cum alegi rochia perfectă?

Cu toate acestea, o ținută incorect selectată poate duce la distorsionarea imaginii și la crearea unui corp mult mai voluminos. Pentru a alege rochia perfectă, trebuie să iei în considerare câteva aspecte. Pentru a arăta grozav într-o rochie nouă, în primul rând este necesar să acorzi atenție tipului tău de conformație, iar apoi, pe baza acestui fapt, poți alege cu ușurință rochia în stilul potrivit.

Recomandare: Rochii la REDUCERE cu pana la 60%. Profita ACUM

Stiliștii profesioniști țin cont de cinci tipuri de bază ale corpului de sex feminin: A, X, T, N, și O, sau pot fi numite în mod diferit: „pară“, „clepsidră“, „triunghi“, „dreptunghi“ și „măr“.

Constructia tip para Constituția de tip ”A” sau pară

Caracteristicile tipului „pară” sunt reprezentate de o talie bine evidențiată și de șolduri luxuriante. Pentru acest tip de corp, este mai bine să alegi rochii cu accent pe piept și pe talie. Este foarte important ca întreaga decorare a rochiei, să se concentreze pe partea de sus, iar pe partea inferioară să fie mai întunecată.

Citeste si: Rochii cu maneci clopot online – Modele superbe

O aplicație sau doar un șal scurt, va crea o linie orizontală în partea superioară a corpului și poate echilibra șoldurile grele.

Rochii ieftine

Constructia tip TConstituţia de tip „T”

Această conformație a corpului feminin, este foarte problematică pentru femei, deoarece umerii sunt destul de masivi, șoldurile sunt dimpotrivă mici, iar talia aproape că nu este evidențiată. Silueta arată destul de bărbătească, însă picioarele sunt de obicei foarte subțiri și cu o formă frumoasă. Principala sarcină este de a contura vizual umerii și de a accentua frumusețea picioarelor. Este mai bine să ai tăieturi adânci pe piept și mâneci chimono.  Rochia trebuie să fie întunecată în partea de sus și în degrade spre partea de jos.

Tu cum alegi rochia perfecta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *