Cum alegi o rochie de seară – Modele superbe

Pe podium, în fiecare nou sezon sunt prezentate o mulțime de colecții de rochii de seară, ale căror stiluri sunt foarte diverse. Tu știi cum sa alegi o rochie de seară?

Cum alegi o rochie de seară

Rochia în formă de „A” este potrivită pentru o siluetă trapezoidală. Această formă accentuează talia. Croiala clasică a rochiei de seară este mai restrânsă decât cea în forma A. Este potrivită pentru diverse forme ale corpului, deoarece pune accentul pe talie și ascunde șoldurile. Tăierea „sirena” conturează bine silueta, accentuând zona decolteului și pieptului. Rochia în stil Empire, este potrivită pentru femeile cu talia exagerată, fiind strânsă sub piept, de unde se extinde, oferind imaginii un farmec deosebit.

Recomandare: Cumpără acum una din cele mai ieftine rochii de seară

Cum alegi o rochie de seara 1

Alegerea culorii rochiei de seară nu trebuie făcută la întâmplare. Aceasta se alege în funcție de culoarea pielii și a părului. Pentru pielea deschisă, este mai bine să alegi o rochie de seară care să o contrasteze. Dacă ai pielea întunecată, ar trebui să alegi o rochie de culoare strălucitoare.

Pentru rochiile de seară există culori care au devenit de mult clasice. Un exemplu este o rochie neagră șic sau  rochia roșie de lux. Poți opta pentru o frumoasă rochie albastru electric sau pentru un corai strălucitor. Una dintre cele mai relevante tendințe din ultimii ani,  este îmbrăcămintea de seară nud sau cu tentă de crem. Pentru o petrecere de Anul Nou, poți alege o rochie de seară de culoare argintie sau aurie cu efect metalic.

= Comandă acum una din cele mai vândute rochii de seara = 

Cum alegi o rochie de seara 3Negrul subliniază sexualitatea femeilor, eleganța și stilul. Outfit, proiectat exclusiv pentru culoarea neagră poate arăta oarecum greu, dar folosind un accesoriu ingenios, vei arăta într-un nou stil, mult mai interesant.

Citește si: Rochii negre online – Modele superbe scurte si lungi

Albul este asociat cu puritatea absolută. De aceea albul este culoarea principală pentru ceremoniile de nuntă. Roșu și diferitele sale nuanțe, se corelează adesea cu neînfrânarea și cu pasiunea. O rochie de seara de culoarea roşie perfect cusută, va face din tine regina serii.

Așadar, acum știi cum alegi o rochie de seară?

Modele de rochii de seara superbe

= Vezi acum prețurile mici pe dyfashion.ro =

= Verifica acum prețurile mici pe fashion-24.ro =

2 thoughts on “Cum alegi o rochie de seară – Modele superbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *